Travel diary - London (20th September)

by - 10/05/2016

This is a part of travel series, so if you haven't seen the previous posts, click here / to je del serije objav, tako da če še nisi videl/a prejšnjih klikni tukaj:
____We had a very chill day in the outskirts of London. We decided to visit Greenwich. It is a park that is surrounded with University buildings, so it is full of students. When it is sunny the whole park is just full of people laying in the grass. Sadly the weather wasn't so nice that day.
After that we decided to go to the biggest European shopping centre, that is called The Westfield London, but along the way we stopped by the O2 Arena. O2 is home to some best entertainment in the world.
At shopping centre my boyfriend got a very good deal on two Assasin's Creed games. He bought the ones that were already used and got them half price off. I stopped at the MAC counter and bought the strobe cream (travel size), went to Boots where I bought NYX eyebrow gel and went to Primark where I got a great deal on earings.
Beside the shopping centre there is an olymphic park (that now belongs to a West Ham United).

_____

Imela sva zelo sproščujoč dan v Londonskem obrobju. Odločila sva se obiskati Greenwich. To je zelo znan park, ki je obkrožen s številnimi znanimi londonskimi univerzami, zato tukaj ponavadi kar mrgoli študentov. Ko je sončno je park poln ljudi, ki ležijo na travi in se relaksirajo, midva pa žal nisva imela tako lepega vremena.
Za tem sva se odločila oditi proti največjemu nakupovalnemu središču v Evropi, ki se imenuje ''Westfield London''. Na poti pa sva se ustavila še pri areni O2, ki je znana kot največje koncertno prizorišče v Londonu.
V nakupovalnem središču je moj fant izkoristil akcijo in kupil dve Assasin's Creed igri (dobil jih je več kot pol ceneje, ker je šlo za že uporabljene igre), jaz pa sem se tudi ustavila v kar nekaj trgovinah. V MACu sem si kupila strobe cream (travel size), v Bootsu sem se ustavila za NYXov gelček za obrvi in v Primarku precej prišparala pri nakupu uhanov. 
Poleg nakupovalnega središča leži še bivši olimpijski stadion (zdaj je v lasti kluba West Ham United), ob katerem je zelo lepo urejena sprehajalna pot.


Greenwich

Shopping

Olymphic park (West Ham United) / Olimpijski stadion

_____

Thanks for watching and reading! / Hvala za ogled!

- Helena

You May Also Like

0 comments