Epic volume mascara (Max Factor)

by - 11/14/2016
V tej objavi bos lahko prebarala nekaj o novi Max Factor maskari. Max Factor je znamka, ki je znana predvsem po svojih pudrih in maskarah. Prav zaradi odlične kvalitete le teh, sem se veselila probe njihovega najnovejšega izdelka. Gre za maskaro z zelo zanimivo sintetično krtačko, ki naj bi zajela čisto vsako trepalnico in naredila ''epic'' razliko.

Ta maskara ima večjo vsebnost vode, tako da je formula bolj vlažna in traja dlje, da se na trepalnicah čisto posuši (posledično dle časa traja tudi, da se sam produkt v embalaži izsuši in s tem pokvari). Zaradi tega lahko maskaro dalj časa nanašaš in razčesavaš po mili volji. S tem lahko narediš precej ''natural look'' (ki je meni zelo všeč; nezlimane trepalnice in na njih malo produkta), lahko pa jih precej dramatično poudariš.

Ta maskara sicer ni vodoodporna, vendar se meni nikoli ni razmazala, odstranim pa jo preprosto z micelarno vodico.
Zanimiva krtačka služi k lažjemu nanašanju produkta na trepalnice, ki so zelo drobne in skoraj nevidne. Najprej si namažemo trepalnice s klasičnim stranskim delom, potem pa posebej poudarimo določene krajše z bunkico na vrhu krtačke. 

Meni je ta maskara zelo všeč, predsem zaradi stranske krtačke s katero z lahkoto nanesem produkt na zgornje in še posebej spodnje trepalnice (bunkice pa sicer ne uporabljam velikokrat...) 
___________

Hvala za branje!

- Helena 

You May Also Like

0 comments