RIMMEL Fresh make-up look

by - 2/07/2017

S pomočjo izdelkov RIMMEL sem skupaj sestavila Fresh make-up videz, ki je popoln za prihajajočo pomlad.

Uporabila sem:
- Rimmel Fresher skin tekoča podlaga
- Rimmel Kate sculpting paleta
- Rimmel Volume Colorist maskara
- Rimmel Keep it Coral (600) matte šminka
-Rimmel Glam eyes tekoči eyeliner

 
 _____

1. FRESHER SKIN tekoča podlaga
Gre za čisto novo tekočo podlago s strani znamke Rimmel. To je podlaga, ki obljublja naraven in svež videz, brez sijaja, vsebuje pa tudi faktor SPF 15. Na voljo je v štirih odtenkih, sama pa sem se odločila za najsvetlejšo #100 Ivory (odtenek mi popolnoma ustreza). 
Ob nanosu na kožo nudi nežno prekrivnost in s svojo lahkotno formulo zakrije samo tisto kar mora, ter dopušča koži, da še vedno izgleda zelo naravno. Prekrila bo blago rdečico, drobne mozoljčke, ne bo pa se vpila v kožo in ta pa bo še vedno videti sveža. Podlaga se mi zdi zelo primerna predvsem za tista dekleta, ki ste do zdaj uporabljale BB ali CC kreme, saj nudi boljšo prekrivnost in na koži ostane dlje časa. Za tiste, ki imate mastno kožo, pa bi priporočila še dodatno matiranje s pudrom v kamnu ali prahu - sama imam suho kožo, zato mi podlaga sama po sebi zadostuje.
 _____


2. KATE SCULPTING paleta (Coral Glow)Kate Sculpting paletka je prav tako novost pri znamki Rimmel. Gre za paletko, ki nudi 3 različne funkcije: osvetljevanje, konturo in rdečilo za lica. V DMju sta na voljo dva odtenka in sicer svetlejši (Golden Sands) in srednji (Coral Glow). Odtenki so nežneje pigmentirani, vendar je zato tudi nanašanje lažje, tako si z eno potezo ne boš uničila predhodnega makeupa - z večkratnim nanosom pa še vedno lahko dosežeš intenziteto, ki jo želiš.
Sama nisem ravno ogromna fenica senčenja obraza ampak mi je ta paletka zelo všeč, saj nudi bolj blago, naravno konturo (ki jo seveda z večkratnim nanosom lahko povečaš). Rdečilo za lica je v zelo lepi marelični barvi, ki meni osebno na obrazu deluje veliko lepše kot živo roza odtenki. Ti namreč pogosto delujejo nenaravno. Seveda pa je potem to čisto odvisno od tega kaj sama želiš doseči.
Osvetljevalni odtenek, je zelo lepe nežno zlate barve, tako da je primeren za bledo polt in prav tako za malenkost bolj zagorelo. Ima sicer bleščeč sijaj, ampak je super za vsakodnevno rabo in ni pretirano intenziven.
Če imaš rada bolj svež, natur videz, bi ti bila ta paletka definitivno všeč!
 _____


3. KEEP IT CORAL (600) MATTE ŠMINKAPreizkusila sem tudi eno izmed Rimmelovih matte šmink. Izbrala sem si marelično-koralen odtenek, saj me ta najbolj spominja na svež pomladanski makeup in gre super skupaj z rdečilom za lica v Kate Sculpting paleti (Coral Glow). 
Ta linija šmink je matte in je veliko bolj suha kot ostale, vendar prav zaradi tega na ustnicah ostane veliko dlje- Rimmel ima tudi linijo šminkic, ki so zelo zelo vlažilne in na ustnicah delujejo skoraj kot obarvan vazelin. Pri tej Matte liniji pa je obstojnost in občutek na ustnicah skoraj tak, kot pri dolgoobstojnih tekočih šminkah, vendar ni čisto ''kiss proof'''. Meni je ta linija matte šminkic zelo všeč, vendar si za dodatno vlaženje spodaj vseeno nanesem še vazelin. Če imaš že v osnovi precej suhe ustnice ti pa priporočam da rajši preizkusiš njihove vlažilne šminke!
  _____

 4. VOLUME COLORIST MASKARA


Za svež videz sem izbrala tudi eno od njihovih maskar. Za prav to sem se odločila, ker naj bi z vsakodnevnim nošenjem počasi potemnila tudi naravne trepalnice. Ne uporabljam je še dovolj dolgo, da bi potrdila če to drži, vendar moram reči, da sem nad razultati pri volumnu mojih trepalnic navdušena.
Prav tako me je zelo pozitivno presenetilo to, da ne paca, ne pušča grudic in trepalnice predvsem zelo lepo razčeše. To so reči, ki bi jih drugače bolj pričakovala od maskare s plastično krtačko, tako da znamki Rimmel vse pohvale za ta čudovit izdelek!
 ____


 5. GLAM' EYES TEKOČE ČRTALO


Sama ne zdržim dolgo brez tekočega črtala in bi lahko skoraj da rekli, da je videz ''winged eyelinerja'' moj prepoznavni znak. Če se ga odločim opustiti, pa morem v nadomestilo na oči nujno nanesti temnejše senčke, ali pa narediti preprost smoky eye.
Ker gre tu predvsem  za svež videz, sem se odločila da si na oči vseeno narišem črto in sem za to uporabila Rimmel tekoče črtalo glem' eyes. Produkt mi je všeč predvsem zato, ker ima zelo tanek in precizen čopiček, s katerim si lahko narišeš zelo tanko črto, je pa tudi dovolj dolgo obstojen, da ga čez cel dan nošenja ne potrebujem popravljati!
____

Tukaj pa so še rezultati prej in potem. Na prvi sliki sem brez makeupa (od prej imam povdarjene samo obrvi), na drugi sliki pa sem naličena z zgoraj opisanimi Rimmel izdelki.


Prej

 
Potem

_____________________________

Hvala za branje!

- Helena

You May Also Like

0 comments