Healthy Skin Harmony - lahek puder za vsak dan

by - 10/20/2017


Ta objava se nanaša na nov Max Factorjev izdelek, ki me je popolnoma navdušil. Gre za tekoči puder z lahko do srednjo prekrivnostjo, ki pa obljublja še dodatne funkcije. Najprej se bom poglobila v zadeve, ki naj bi jih ta puder obljubljal, potem pa bom pisala o svojem mnenju in kako se je odnesel na meni.

 Na spletu si lahko o izdelku preberete tole: 

''Max Factor Healthy Skin Harmoni miracle foundation is a multi-tasking foundation that will help you achieve a flawless and radiant healthy skin look in one application''.

-uradna UK stran Max Factorja

Lastnosti pudra:
- 24 urno vlaženje kože
- SPF 20 (sončna zaščita)
- Preprečevanje izločanje sebuma (shine control)
- Dodani vitamini
- Čez dan se prilagodi potrebam kože (vlaži ali matira)No, zdaj pa en ''disclaimer''.... Kot vas že večina verjetno ve sem Max Factorjeva promotorka. Čeprav je moja naloga v trgovini pomagati strankam in pospeševati Max Factorjevo prodajo vam glede posamičnih izdelkov ne lažem. Po svojih najboljših močeh se trudim strankam ponuditi tisto, kar zares potrebujejo, zato jim ne ''prodajam bučk'' in jim svetujem po pravici. V posamičnih primerih grem dostikrat tudi do drugih znamk, važno je da je stranka srečna. Resnično namreč cenim zaupanje in vračanje ljudi z nasmehom na obrazu.
Torej cilj tega ''disclaimerja''' je, da vsam povem da na svojem blogu objavljam le izdelke ki so mi zares všeč. Nisem pod nobenim vplivom Max Factorja, res pa je da včasih kot promotorka dobim kak artikel zastonj (kar pa nima nobene veze z mojimi objavami).

Review: Ta puder uporabljam že vse odkar je prišel na police. Sama nosim odtenek 47 (ta ni v prodaji), je pa zelo podoben odtenku 45. V prodaji najdete 5 odtenkov, to so 45,50,55,75 in 80. Na spodnji sliki lahko vidite ''swatche'' posamičnih odtenkov (na sliki ni odtenka 80).

(od spodaj navzgor... odtenek 75, 55, 50 in 47 (v trgovini je namesto 47 na voljo 45 - vendar je zelo podoben)

Ta tekoči puder ima lahko do srednjo prekrivnost, odvisno koliko ga naneseš. Sama še nisem našla pudra, ki ne bi rahlo potemnel, vendar s tem ni nič narobe, če vzameš en odtenek manj kot misliš da je tvoj ten. Na voljo je v toplih in hladnih podtonih ( nekateri so bolj na roza, drugi bolj na rumeno). Večina slovenske populacije ima bolj topel podton, ki je lahko bolj oliven ali pa bolj rumen.
Skratka puder je dobro obstojen, vendar ga sama vseeno še dodatno zamatiram s transparentnim pudrom (včasih samo po nosu in čelu). Sama ga včasih nanašam s čopičem, včasih pa z gobico, ugotovila pa sem, da se lepše nanaša z gobico, saj je tekstura bolj tekoča.

before

after

Moja koža je trenutno v dokaj dobrem stanju, zato tudi ne posegam po močno prekrivnih podlagah. Kot sem že omenila ima ta izdelek lahko do srednjo prekrivnost. Meni lepo prekrije rdečico in kak manjši mezoljček, več niti ne želim. V boj s podočnjaki grem pa seveda s korektorjem. (če ga naneseš malce več bo pokril, tudi bolj aknasto kožo).

Kar se tiče lastnosti, ki jih obljublja sama ne morem 100% potrditi ali spodbiti vsebnosti vitaminov in zaščitnega faktorja, lahko pa govorim o vlaženju kože in matirnemu efektu. Te dve lastnosti resnično držita. Sama imam normalno do suho kožo, za kar matirni pudri niso ravno primerni. Ta pa je drugačen matirni efekt je zelo rahel, pri nanašanju pa lahko prav čutiš vlažnost te tekoče podlage. Priporočala ga bi za vse tipe kože, res pa je da bi bilo potrebno pri izredno mastni koži uporabiti še matirni puder (puder v kamnu ali prahu).

Kar se odtenkov tiče, žal trenutno na policah ni zelo svetlega odtenka, za tiste s porcelanasto poltjo, vendar se na Max Factorju dogovarjamo o lansiranju enega od svetlejših odtenkov (odtenek 30, 35 ali 40). V kolikor bi rada puder pred morebitnim nakupom stestirala se oglasi v Muller Kranj. Pri sebi bom imela tudi svetlejše odtenke, ki še niso v prodaji. Če se vas bo nabralo vsaj nekaj lahko s skupnimi močmi lasniramo enega od svetlejših odtenkov. Do tega pa lahko pripomoreš tudi s tem da mi pišeš ali deliš to objavo. V Mullerju delam ob petkih popoldne in sobotah dopoldne in ti z veseljem pomagam. Seveda to velja tudi glede svetovanja na splošno, pomagam pa lahko tudi pri drugih znamkah. Izbira je seveda vedno tvoja :)

(Na sliki so odtenki tega pudra, ki trenutno niso v prodaji, lahko pa se v petkih in sobotah oglasiš v Mullerju Kranj in sprobaš katerega od njih)Ti pa seveda svetujem, da ga preden si misliš svoje dejansko sprobaš :) Na voljo je v Dm in Muller poslovalnicah. Vsak človek si mora namreč zgraditi svoje mnenje, sama pa ga lahko le močno priporočim. :)

_________________________________

- Helena

You May Also Like

0 comments